www.vexio.ro - infoteatre

Website reputation
StoreFashion.ro
Go to content

Main menu:

www.vexio.ro

Publicitate
Vexio este un magazin online din BUCURESTI , cu livrari in toata tara, fondat in vara anului 2008 si recunoscut in scurt timp ca fiind unul dintre cele mai importante magazine online din Romania prin calitatea serviciilor oferite clientilor si premiile obtinute in industria eCommerce.
Misiunea noastra este de a va pune la dispozitie un nou brand de cumparaturi online care sa fie la fel de distractiv ca si cum ati folosi mouse-ul prin mall-urile dumneavoastra preferate, comod si in siguranta.
Premiile castigate de Vexio
Magazinul anului 2009
Vexio a fost desemnat castigatorul Galei Premiilor eCommerce 2009 si a fost intitulat ca fiind magazinul anului 2009. Gala Premiilor eCommerce este o competitie anuala dedicata industriei eCommerce. In anul 2009 GPeC a fost la a 4-a editie organizata de Andrei Radu - CEO Link2eCommerce.
Vexio.ro
Cel mai bun magazin Start-up 2008
In primul an de existenta Vexio a castigat la Gala Premiilor eCommerce titlul de cel mai bun magazin start-up. Acest premiu fiind acordat castigatorului din categoria magazinelor cu experienta de sub un an de zile.
Locul doi pentru cel mai bun design in 2008
Vexio a castigat locul 2 pentru cel mai bun design, premiu acordat in cadrul competitiei Ro Web Design Awards 2008 organizata de grupul Realitatea-Catavencu.


Vexio.ro
Copyright @ infoteatre.com 2011
EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!
Back to content | Back to main menu