Lefkada - infoteatre

Website reputation
Go to content

Main menu:

Lefkada

Timp liber > Jurnal de călătorie
Lefkada (denumită și Lefkas) este a patra insulă ca mărime din Marea Ionică (după Kefalonia, Corfu și Zakynthos) având o lungime de 35 km și o lățime de 15 km.
Peisajele superbe, culoarea apei mării, oamenii primitori, stațiunile cochete, satele de munte cu străduțe înguste, restaurantele și tavernele cu preparate delicioase și posibilitățile de distracție fac din Lefkada o destinație de vacanță ideală.
Cascada Dimosari
Este situată la aprox. 3 km de Nydri în interiorul insulei si desi nu există indicatoare în apropiere de staţiune, am descoperit pana la urma pe linia de centura a oraselului, o plăcuţă mică de lemn, fixată pe un stâlp, pe care scria simplu "Waterfalls". Urmând direcţia indicată de săgeată, am ajuns la un loc de parcare unde am lăsat maşina, apoi pe jos, am străbătut ultimii 350 de metri
Milos Beach este situata la sud de satul Agios Nikitas, de unde se poate ajunge in aproximativ 20 de minute pe o potecă putin mai abrupta sau pe mare cu vaporasul 3 euro/persoana. Noi am ales ambele variante, deoarece nu am vrut sa ratam ocazia de a vedea marea de la inaltime, dupa un urcus cei drept destul de abrupt. Insa merita efortul, privelistea ce ni se infatiseaza in fata ochilor e minunata. Plaja este una de nisip fin cu ceva mai mult pietriş spre partea sudica.
Copyright @ infoteatre.com 2011
EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!
Back to content | Back to main menu