IQ Option - Infoteatre

Go to content

Main menu:

IQ Option

1. IQ Option – un broker pentru toată lumea
Creată de un grup de traderi, analiști și specialiști IT de succes, IQ Option este una dintre cele mai moderne și mai ușor de utilizat platforme de tranzacționare a opțiunilor binare, care oferă oportunități de tranzacționare traderilor de opțiuni binare. Această platformă oferă opțiuni binare clasice, în mai multe categorii diferite de active (indici, monede, acțiuni), precum și popularele opțiuni turbo (de 60 de secunde).
2. Avantaje și dezavantaje
Reglementat CySec: acest broker este reglementat de CySec, care garantează că toate serviciile oferite respectă reglementările UE.
Platformă de tranzacționare convenabilă: aceasta este platforma personală a companiei, ceea ce înseamnă că este administrată și actualizată în funcție de nevoile traderilor.
Depozit minim scăzut: puteți începe să tranzacționați cu un depozit de $10 și un bid minim de $1.
Conturi demo: această companie îi oferă fiecărui utilizator înregistrat oportunitatea de a-și dezvolta aptitudinile de tranzacționare, de a-și testa strategiile și de a se obișnui cu platforma de tranzacționare, fără să fie nevoit să creeze un depozit.
Un număr limitat de mărfuri: pentru moment, singurele mărfuri oferite de broker sunt aurul și argintul. Sperăm ca această companie să pună la dispoziția traderilor săi mai multe instrumente de tranzacționare.
3. Condiții de tranzacționare
IQ Option oferă unele dintre cele mai bune condiții de tranzacționare, comparativ cu alți brokeri de opțiuni binare de pe piața europeană. Pragul minim al depozitului este de $10, în timp ce bidul minim este de $1. IQ Option oferă mai multe metode de depunere / retragere a banilor, care includ o varietate de sisteme de plăți.
Clienților le sunt puse la dispoziție două tipuri de instrumente de tranzacționare, care sunt diferențiate în funcție de data expirării lor. Opțiunile binare clasice au date de expirare care variază între 15 și 60 de minute, în timp ce opțiunile „turbo” durează între 1 și 3 minute. Opțiunile pe termen scurt vă vor permite să variați strategia de tranzacționare și să prindeți momentele de înaltă volatilitate, profitând de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței.

4. Active de bază
IQ Option vă permite să alegeți din peste 500 de active, printre care se numără perechile valutare, cei mai importanți indici bursieri internaționali, acțiunile unor anumite companii și metalele prețioase. O asemenea gamă variată acoperă majoritatea categoriilor de active financiare și le oferă traderilor oportunitatea de a selecta strategiile de tranzacționare care se potrivesc preferințelor personale, ținându-se cont de risc și de rentabilitate. Sperăm că, în viitor, compania va continua să-și extindă selecția actuală deoarece numărul activelor este deocamdată inferior celui oferit de alți brokeri importanți de opțiuni binare.
5. Platforma de tranzacționare
Merită menționat faptul că, spre deosebire de multe alte companii, IQ Option beneficiază de propria sa platformă de tranzacționare (creată în interiorul companiei), cu care vine în întâmpinarea nevoilor clienților. Această platformă continuă să fie apreciată și să primească numeroase premii pentru interfața sa extrem de accesibilă pentru utilizatori. Printre aceste premii se numără: „Cel mai inovator broker de opțiuni binare” (Show FX World) și „Cea mai bună platformă de tranzacționare” (Forex Award).

7. Cont demo
Contul demo gratuit devine disponibil imediat ce creați contul personal și vă dă acces la o sumă virtuală de $1000. Acesta vă permite să realizați toate tipurile de tranzacții care sunt puse la dispoziția utilizatorilor cu conturi obișnuite. Această funcție le permite traderilor să-și testeze strategiile de tranzacționare și să se obișnuiască cu platforma, fără să fie nevoiți să realizeze un depozit. Merită menționat faptul că această companie a introdus recent posibilitatea de încărcare a conturilor demo, ceea ce înseamnă că veți putea să adăugați mai mulți bani virtuali în cazul în care ați pierdut suma virtuală inițială. Cu toate acestea, este de preferat să vă testați strategiile folosind sume foarte mici de bani ($1-5 pe tranzacție) pentru a vă obișnui cu piața cât mai repede posibil.
8. Conturi VIP
Traderii familiarizați cu opțiunile binare sunt invitați să deschidă așa-numitele conturi VIP (citiți mai multe pe site-ul IQ Option), care le pun la dispoziție servicii extra, cum ar fi accesul gratuit la actualizări regulate ale semnalelor de tranzacționare, un manager personal și o retragere mai rapidă a fondurilor (în 24 de ore). Conturile VIP sunt disponibile pentru depozitele de peste $3000.
9. Deschiderea unui cont
Orice cont demo poate fi transformat cu ușurință într-un cont obișnuit, prin depozitarea unei sume de bani. În acest caz, suma virtuală din cont va dispărea și soldul va fi egal cu depozitul realizat. Pentru a putea deschide un cont obișnuit, va trebui să faceți clic pe butonul verde din colțul din dreapta sus a paginii principale sau făcând clic în aceeași zonă a interfeței contului de tranzacționare demo. Această procedură are două etape – crearea unui cont (săriți peste asta dacă aveți deja un cont demo) și depozitarea de bani. Primul pas poate fi făcut folosind contul de Facebook, Google+ sau Gmail. Banii pot fi depozitați utilizând un card bancar (Visa, MasterCard) sau unele dintre cele mai populare sisteme digitale de plăți.
10. Retragerea fondurilor
Fondurile pot fi retrase urmând oricare dintre procedurile menționate mai sus pentru depozite. Pentru a iniția o retragere, trebuie să faceți asta din cont, furnizând datele dvs. personale și metodele preferate de retragere. Cererile de retragere sunt procesate de obicei în maximum trei zile lucrătoare. În această perioadă, compania vă poate cere documente suplimentare pentru a putea realiza tranzacția, cum ar fi o copie după buletin. Statusul cererii de retragere poate fi urmărit din secțiunea personală a contului.
11. Pregătire pentru traderi
IQ Option dorește să crească nivelul cunoștințelor financiare și abilităților de tranzacționare al clienților săi. Pe site-ul lor, se găsesc mai multe materiale interactive de învățare. De asemenea, dorim să menționăm un scurt curs de pregătire care are ca scop familiarizarea cu platforma de tranzacționare. Acesta poate fi accesat din secțiunea “Video tutorials” („Tutoriale video”) a meniului “For traders” („Pentru traderi”), de pe pagina principală a brokerului. Cursul conține 9 capitole, care ilustrează principiile de bază ale utilizării și elementele sistemului de tranzacționare.
12. Merită să tranzacționez cu IQ Option?
IQ Option este un broker „universal”, care a făcut ca tranzacționarea să fie convenabilă și accesibilă. Traderii din urmă vor aprecia beneficiile oferite de conturile VIP, cum ar fi seturile de funcții care ajută la personalizarea graficelor, dar și aplicațiile utile pentru mobil. Cu toate acestea, selecția limitată a activelor de bază s-ar putea să limiteze strategiile de tranzacționare adoptate de utilizatori. Traderii vor avea cel mai mult de câștigat din utilizarea acestei platforme – pragul minim al depozitului este foarte mic și au la dispoziție un cont demo complet funcțional (o raritate pentru brokerii de opțiuni binare), însoțit de o platformă flexibilă, ușor de utilizat, cu multe materiale educaționale.
Copyright@infoteatre.com 2011
Back to content | Back to main menu