Detoxifierea organismului - infoteatre

Website reputation
Go to content

Main menu:

Detoxifierea organismului

Terapii alternative
 
Începând cu Dimineața Următoare Pentru a Elimina Toxinele și Pentru a Pierde în Greutate Într-un Timp Foarte Scurt, Fă un Singur Lucru!

Tot ceea ce facem în ziua de azi este toxic, de la alimentele pe care le consumăm, aerul pe care îl respirăm, produsele cosmetice pe care le folosim. Pur și simplu viața noastră a fost acaparată de chimicale astfel încât noi, oamenii, să nu mai ducem o viață sănătoasă. Toate contaminările exterioare produc trupurilor noastre pagube însemnate, creându-ne un organism plin de grăsimi și toxine și cu o imunitate scăzută.
Toate aceste lucruri se fac pentru a controla practic populația globului care este în continuă creștere. Iată că azi, Echipa Secretele va încerca să stopeze acest „genocid” discret, prin expunerea către cititori, a unui regim extrem de eficient, prin care organismul poate fi ajutat să elimine toxinele și grăsimea acumulată în timp, din cauza consumului de alimente bogate în chimicale și nu numai.
Rețeta ce urmează este foarte simplă, este ceva ce se poate face în propria casă, este accesibilă oricui și cu siguranță va fi urmată de foarte mulți dintre voi, începând cu dimineața următoare.

Iată ce trebuie să faceți:
Imediat cum v-ați trezit, după ce v-ați spălat pe dinți, trebuie să beți două pahare (200 de ml) de apă calduță, pe stomacul gol.
După 30 de minute puteți servi micul dejun. ( Puteți consuma micul dejun preferat, orice doriți, porția să fie mică)
Înainte de masa de prânz, trebuie să consumați un preparat care se face foarte ușor.

Un articol de Călin Petru Barbulescu
Veți avea nevoie de:
100 de ml de apă
Sucul de la 1 lămâie
1 lingurițe de oțet de mere
1 linguriță de miere
½ de linguriță de Ghimbir pudră
Amestecați toate ingredientele bine, până când veți obține un preparat omogen.
Consumați intreg preparatul înainte de masa de prânz.

Efecte:
Acest amestec va stimula digestia ce va conduce la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate, ajutând ficatul să elimine toxinele din organism într-un ritm alert.
De asemenea acest preparat va regla nivelul zaharului din sânge.
Corpul tău va deveni alcalin, datorită reglării nivelului pH-ului.
Această băutură va face diferența, și veți simți cu siguranță efectele după maxim 7 zile! De obicei în 7 zile ar trebui să pierdeți în greutate circa 2 kg, ajungând ca într-o lună de zile, să scăpați de 7-8 kg.
După consumul acestui preparat puteți lua prânzul și apoi masa de seara după poftele fiecaruia, servind porții nu foarte mari de mâncare, cu mențiunea ca masa de seara să nu fie servită mai tarziu de ora 18.00.
Acest regim se poate face pe o perioada de 4 luni pe an. Dacă începeți luna aceasta, faceți pauză apoi două luni, după care puteți începe din nou (exemplu: țineți regimul în lunile martie-iunie-septembrie-decembrie).
Sper ca prin acest articol să reușim să stopăm efectele nocive ale consumului de alimente chimice care ne-au acaparat viața și sănătatea și prin intermediul cărora se dorește ca specia umană să fie controlată.


Plafar


Plafar


Plafar
Dietă de detoxifiere a ficatului

În fiecare dimineață se va bea acest amestec natural. După aproximativ 15 zile veți avea un ficat ca și nou.
După ce vei consuma acest amestec natural din legume și fructe, pe tot parcursul zilei va trebui să bei minim 2 litri de apa.
Ingredientele pentru un singur amestec sunt următoarele:

  • 1 sfeclă roșie de mărime medie
  • 50 de grame de afine
  • 1 radăcină de 2 cm. de ghimbir

Se spală bine sfecla rosie, se curăță de coajă și împreună cu afinele și ghimbirul curățat se vor pune în storcatorul de fructe. Se va obține un amestec foarte aromat care va aduce multe beneficii în tratamentul ficatului bolnav.
Dacă acest amestec va fi consumat în fiecare dimineață, imediat dupa micul dejun, veți putea ca, in maxim 15 zile, să aveți un ficat detoxifiat pregatit să facă față oricărei provocări.
Alegerea vă apartine! Puteți renunța la medicamentele pline de chimicale, care în timp isi vor lasa amprenta asupra sanatatii dumneavoastră, fie veți alege regenerarea ficatului cu acest amestec natural, care va face minuni nu doar ficatului, ci și întregului organism.

Articol relatat de portalul CYD.ro
Copyright @ infoteatre.com 2011
EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!
Back to content | Back to main menu